пʼятниця, 21 вересня 2018 р.

              Хто надихає наших дітей ?



























  Танці можна в деякому роді розглядати, як маленьке життя. Я вважаю, що танці – це не просто захоплення, адже навіть найпростіші рухи здатні наповнити внутрішній світ людини особливими емоціями, які допомагають насолодитися життям у повній мірі.   Мені подобаються усі види сучасного танцю, але найбільше –контемперарі. Це дуже пластичний, чутливий та ніжний стиль. Серед улюблених українських танцівниць - Олена Шоптенко.
   Олена Шоптенко — відома українська танцівниця, чемпіонка світу з латиноамериканських танців. Вона почала займатися танцями у 6 років. Як танцівниця і хореограф, брала участь у телевізійних проектах: «Танці з зірками», «Танцюю для тебе», «Майдан's». Також працювала з шоу-балетом «Freedom».
  Олена - майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка світу з бальних танців. У 2008 році стала лауреатом Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття» в номінації «Перспектива». Кожен її танець створює особливий образ, що захоплює та надихає!



Аріна Войтенко, 6 – В клас.









       З великою повагою й захопленням я ставлюсь до постаті Богдана Хмельницького. Це наш знаменитий гетьман, який здобув незалежність Україні від польських окупантів, заклав основи української державності,дав українцям релігійну та культурну свободу. Дивлячись на нього, на його героїчну біографію,послідовні,вивірені, чесні по відношенню до українців вчинки,розумієш які дрібні,негідні,малодушні люди керують нашою країною сьогодні. Тому для мене саме Богдан Хмельницький є взірцем честі, порядності,сміливості. Коли виросту, хочу бути схожим  на нього!
                                                                          ПІТЬ РОБЕРТ



Іван Перов  

Немає коментарів:

Дописати коментар