неділя, 30 вересня 2018 р.

З 24 по 28 вересня проходив тиждень історії школи.Саме у вересні, 72 роки тому, була заснована наша надзвичайна школа. До річниці заснування у 6-В класі відбувся відкритий урок. Разом з нашим класним керівником Дімовою Ніною Петрівною і куратором нашого шкільного музею Ситник Людмилою Сергіїївною ми згадали історію школи-інтернату 2, її перших випускників. В гості до нас завітав випускник 2017 року, який прочитав вірші про нашу школу.










Наприкінці уроку Людмила Сергієвна зачитала нам привітання, яке від імені випускників минулих років надіслав на адресу ліцею Президент інтернатського братерства Євген Олександрович Поздняков.

Від щирого серця поздоровляємо усіх інтернатців з черговою, 72-ю річницею з часу заснування і відкриття Одеського інтернату для хлопчиків-сиріт, який ці ж хлопчики назвали «Школою розвідників», «Школою дипломатів»!



Ярмарок!!!



  Весело, гамірно, яскраво, дружньо і надзвичайно смачно, – ось, як завжди проходить шкільний благодійний ярмарок у нашій школі. І цей рік , звичайно, не став винятком.

Ми готувались...




Шкільний двір перетворився на справжній ярмарок, парти-на прилавки, переповнені  різним товаром. Усі бажаючі могли поласувати найрізноманітнішими смаколиками тортами, пирогами,тістечками,рогаликами з медяниками, желе, сирниками , пиріжками. Були в асортименті й звичайні страви : вареники, деруни, картопля-фрі, канапки і навіть салат «шуба».






Цього року у нас майстерклас! Він користувався шаленою популярністю і приніс нам майже 700 грн.


 Осінній смачний ярмарок традиційно є благодійним. Тому ми готуватись до нього дуже відповідально. Щиро вдячні всім, хто готував, продавав, купував. Приємно, що ніхто не залишився осторонь. Під час ярмарку нашим класом було зібрано більше 10000 грн, які будуть передані на благодійні справи.






Немає коментарів:

Дописати коментар